Bekijk hier de masterclasses voor professionals

Werken met de roller

Vijfdaagse cursus 

Het werken met de ademroller tijdens een sessie is een krachtig instrument. Met deze cursus leer je niet alleen de basistechnieken, je leert ook welke spiergroepen ermee gemoeid zijn en wanneer je welke techniek inzet.

Werken met ademhaling

Tweedaagse workshop
Velen van ons kennen verscheidene ademhalingstechnieken die je als professional in kan zetten. Met deze tweedaagse breidt je jouw kennis en vaardigheden uit. Je leert welke techniek op dat moment de client het meeste dient.

Werken met het blok

Tweedaagse workshop 

Sommige professionals werken met het (agressie)blok. De naam van het instrument doet geen recht aan de werkwijze. Het blok biedt zoveel meer mogelijkheden dan alleen werken met de agressie. In deze workshop leer je meer.

Werken met de matras

Tweedaagse workshop
Sommige lichaamsgerichte therapeuten werken met de matras. Vaak ligt de client en vanuit die positie begeleidt de therapeut hem/haar. Er is echter meer mogelijk! Met deze workshop leer je wanneer je welke techniek inzet. 

Het lichaam en de chakra's

Tweedaagse workshop
Lichaamsgericht werken gaat prima samen met het werken met chakra's.: aardse spiritualiteit. Met deze workshop leer je hoe je lichaamsgericht werk combineert met het activeren van de chakra's. Een zachte doch effectieve werkwijze. 

Grondingsoefeningen

Tweedaagse workshop
Als er iets belangrijk is bij lichaamsgerichte therapie, dan is het wel dat jijzelf en de client gegrond is. Er zijn legio mogelijkheden aan licht, mild tot stevig grondingswerk. Met deze workshop maak je je meer grondingstechnieken eigen. 

Inzetten van spel

Vijfdaagse cursus
Met het volgen van deze workshop leer je hoe je plezier en spel in kunt zetten als therapeutisch middel. Tijdens deze workshop leer je welke spelvormen je in kunt zetten. Je zult verbaasd staan over de effecten bij de client en het plezier dat er ontstaat. 

Intake & behandelplan

Mastertraining
Tijdens deze training leer je hoe je jouw intake kunt inkleden om zoveel mogelijk informatie in te winnen. Je inventariseert via de schijf van vijf met welke lichamelijke, geestelijke en energetische blokkades en kwaliteiten je te maken hebt. Op basis daarvan stel je jouw behandelplan op.
Praktijk bellein

Oedipale complex

Tweedaagse workshop
Tijdens deze masterclass leer je over het oedipale complex en de grondslag ervan. Je leert hoe je dit complex herkent bij de client, hoe het zich uitspeelt in de client en binnen de therapeut-client relatie. Wat zijn de do's en don'ts tijdens de behandeling en hoe blijf je uit deze dynamiek

HET VERHAAL VAN DE SPIEREN

Deze master duurt twee jaar en heeft als thema 'Het verhaal van de spieren'. 

Ontdek de ware kracht in jezelf. 

Weet je niet precies wat bij je past en

wil je overleggen en advies?

Vraag een vrijblijvend persoonlijk gesprek aan of bel naar 06 53 51 55 45 of mail naar info@bellein.nl voor meer informatie of advies.

Marjolein