Gratis E-course
Leer in 7 dagen bewust te worden van je lijf

Page content

Over Marjolein

Marjolein van Belle

Marjolein van Belle
Core energetisch therapeut binnen de lichaamsgerichte psychotherapie.

Bestuurslid Core Science Foundation, mede-oprichter van het platform Core MidWest en lid examencommissie bij het Nederlands Instituut Core Energetica (NICE).

Aangesloten bij de beroepsvereniging SBLP en als registertherapeut bij de koepelorganisatie RBCZ.

 

Aan het Nederlands Instituut Core Energetica (NICE) heb ik de opleiding tot core energetisch therapeut afgerond. Tijdens deze studie heb ik veel ontdekt over mezelf waarvan ik het bestaan niet wist. Zo heb ik mijn leuke maar zeker ook mijn minder leuke kanten ontmoet. Toegeven en accepteren dat ik duistere kanten in me draag en daar verantwoordelijkheid voor wil nemen, was niet altijd even makkelijk, maar het maakt mijn leven wel een stuk vrijer.

In mijn werk als therapeut word ik iedere keer weer geraakt door de kracht van core energetisch werk. Het brengt de pijn en het verlangen naar levensgeluk, die verscholen liggen in het lichaam, zonder omweg naar de oppervlakte. Ze worden uit het onbewust opgehaald en afgestoft. Dat geeft een mens kracht en moed om door te gaan. Het geeft energie om een leven te leiden waar sterk naar verlangd wordt.

Wat ik jou kan bieden is mijn oprechte aandacht en kunde, ik ben er voor jou. De antwoorden op vraagstukken in je leven draag jij in je. Je lichaam weet de antwoorden en liegt nooit, ik kan je ondersteunen in dit proces. Dat doe ik met zeer veel liefde en plezier.

Wil je meer weten wat ik voor jou kan betekenen? Vraag dan hier geheel vrijblijvend een persoonlijk gesprek aan.

Klik gerust eens door onze categorie├źn heen: