Quantum Light Breath

Een intensieve ademhalingsmeditatie van Jeru Kabbal

De Quantum Light Breath (QLB) is een actieve ademhalingsmeditatie waarmee je chronische spanningen in het lichaam uitademt. 

QLB een intensieve reiniging van lichaam, geest en ziel.

Quantum Light Breath is ontwikkeld door Jeru Kabbal en is gebaseerd op de 3000 jaar oude Vipassana meditatietechnieken. Hij brengt de Westers en Oosterse wijsheid tezamen in deze intensieve ademhalingsmeditatie.

 

Het energetisch leiderschap en inspirerende muziek van Jeru Kabbal begeleid je in het vrijmaken van je geest en het doorvoelen van je lichaam. Hij moedigt je aan om je hoofd los te laten en je lichaam te laten spreken. Zijn techniek bevordert je persoonlijke groei doordat je ontdekt welk gedrag, patronen en energetische blokkades in je onderbewuste je weerhouden om voluit te leven. Via de ademhaling laat je delen los, maak je andere beslissingen en stuur je energie naar die plekken waar het in het lichaam het hardst nodig is. Je lichaam heeft de wijsheid. Uiteindelijk ervaar je het Zijn in het hier & nu.

Kort gezegd is QLB een intensieve reiniging van lichaam, geest en ziel.

Quantum Light Breath leidt tot ontlading van lichamelijke en psychische pijn. Het geeft je lichaam ruimte om de basisemoties (verdriet, boosheid, angst en blijdschap) te doorvoelen, er te laten zijn zonder oordeel. Hierdoor ervaar je meer vrijheid in je lichaam en geest. Je lichaam, geest en emoties geraken in harmonie. Het maakt dat je voller het leven kunt ervaren.


De Quantum Light Breath duurt een uur. Je ademt snel, diep en met aandacht waardoor oude emoties, patronen en overtuigingen loskomen. Het belangrijkste tijdens deze oefening is het blijvend richten van je aandacht op je ademhaling. Je lichaam verwijdert stress, vermoeidheid en negatieve emoties als woede, frustratie, angst en verdriet. Je wordt aangemoedigd je lichaam te volgen en geluid te maken. Na een uur ervaar je vaak kalmte en een energiek gevoel, je bent meer gefocust en ontspannen. Het contact met de innerlijke stilte is hersteld, waardoor de natuurlijke heling kan plaatsvinden. Je pure levensenergie komt vrij.


De ademhalingsmeditatie beïnvloedt je geestelijke en lichamelijke gestel in positieve zin. De hoeveelheid zuurstof in het bloed neemt toe. Het activeert het helende metabolisme in alle organen en klieren. Het remt parasieten, schimmels en virussen. Het stabiliseert de zuurgraad van het bloed en brengt balans in de rechter en linker hemisfeer van de hersenen.

Wat kun je van een QLB meditatie verwachten?

 • Oude emoties, patronen en overtuigingen worden naar het bewuste gebracht doordat je snel, diep en met aandacht ademt
 • Een intensieve reiniging van lichaam, geest en ziel
 • Blokkades (fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel) worden in beweging gezet en gezuiverd
 • Meer bewustzijn rondom eigen lichaam en emoties
 • Ontmoeting met het leven in het hier & nu 
 • Ontdekking van eigen kracht, levendigheid en schoonheid 

Hoe werkt het en praktische informatie:

Deelname aan een QLB meditatie is alleen mogelijk als je ervaring hebt met deze ademhalingsmeditatie. Heb je die niet, volg dan de korte cursus QLB die jou voorbereidt op deze meditatie. De cursus bestaat uit drie bijeenkomsten. Lees er hier meer over of schrijf je direct in!

Quantum Life Breath van Jeru Kabbal is toegankelijk voor iedereen, mits je de cursus hebt gevolgd. Jong en oud, man en vrouw.
Mocht je twijfels hebben vanwege lichamelijke en/of psychische klachten, neem dan even contact met me op.


 • De QLB meditatie duurt 1,5 uur, we bereiden ons voor en we sluiten samen af.
 • Deelname aan een open QLB bijeenkomst kost 25,00 euro
 • Bekijk de data op de website om te zien wanneer en waar in de regio de QLB meditaties plaatsvinden.
 • Neem zelf een (yoga)matje, waterfles en eventueel een kussentje en deken mee.
 • Mobiele telefoons worden in de ruimte zelf niet toegelaten. Ook niet in ‘stilte modus’.
 • Voorkom teleurstelling en schrijf je van tevoren in aangezien er veel belangstelling is. Aanmelden kan via info@bellein.nl
 • Na aanmelding neem ik contact met je op
 • Bellen mag ook naar 06 53 51 55 45


Vanwege de vele enthousiaste reacties en de interesse die er is voor de QLB, worden er in 2021 meer QLB meditaties aangeboden. 

Houd de agenda op de website www.bellein.nl in de gaten.


Wil je je aanmelden voor de cursus of een QLB meditatie? Mail naar de Bellein Academy.

We ontmoeten je graag!

Lees hier over de ervaringen van andere deelnemers

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Wat een fantastische QlB avond! 

Ik blijf me verwonderen en verbazen wat er toch allemaal gebeurt tijdens QLB. Ik heb voor de tweede keer aan de open avond deelgenomen en mijn persoonlijke ervaring was weer zo anders dan de eerste keer. De begeleiding van Marjolein was weer hartstikke goed evenals de opbouw en evaluatie. Echt petje af, zij geeft zoveel vertrouwen, zodat je je ook helemaal kunt laten gaan. En de 60 minuten vliegen voorbij.

Maar dit keer had ik echt contact met mijn innerlijke kind. Ik voelde zoveel liefde, warmte, vreugde en plezier. Het was zo’n emotionele ontmoeting waardoor er tranen van geluk ontstonden. Wow wat was dat mooi en wat voelde dat zuiver. Wat een prachtige ervaring. Daar had ik volgens mij al lang op gewacht en nu was het moment! Ik kan er nog emotioneel van worden. Ik ben ook benieuwd wat de QLB mij nog meer gaat brengen.

Mevr. Weck
Het was zo bijzonder en mooi.
De cursus heeft een mooie opbouw met als hoogtepunt de volledige QLB meditatie sessie op de laatste dag. Ruimte voor boosheid! Nieuw voor mij en eigelijk heel fijn. En een groot gevoel van zelf-acceptatie, net weer een stap dieper. Het was zo bijzonder en mooi. Dank voor de begeleiding en de veiligheid en ruimte die er was. Graag tot de volgende keer!
Lucie
It's a miracle...
De eerste keer dat ik naar de QLB ging voelde ik hoe mijn hart zich opende. Ik besefte toen pas hoe gesloten mijn hart eigenlijk was. Een soort verkramping, waardoor ik mezelf nauwelijks nog voelde, verdween en het was alsof er een warme gloed door mijn borstkast ging. Miraculeus! 
Karin
Ik wil niet anders meer

Heftig en in het begin hard werken voor mij. Maar daarna voelde ik een verlichting die ik niet kende. In geen tijden zo ontspannen gevoeld. De eerste keer voelde vreemd, maar daarna wil je niet meer anders. Wanneer is de volgende QLB?

Herman

Mijn naam is Marjolein van Belle, ik ondersteun je graag

In mijn werk als therapeut word ik iedere keer weer geraakt door de kracht van core energetisch werk. Het brengt de pijn en het verlangen naar levensgeluk, die verscholen liggen in het lichaam, zonder omweg naar de oppervlakte. Ze worden uit het onbewust opgehaald en afgestoft.

Dat geeft een mens kracht en moed om door te gaan. Het geeft energie om een leven te leiden waar sterk naar verlangd wordt.

Wat ik jou kan bieden is mijn oprechte aandacht en kunde, ik ben er voor jou. De antwoorden op vraagstukken in je leven draag jij in je.

Je lichaam weet de antwoorden en liegt nooit, ik kan je ondersteunen in dit proces. Dat doe ik met zeer veel liefde en plezier.

Wil jij een Quantum Light Breath 

meditatie ervaren?

Quantum Life Breath is zeer toegankelijk. Iedereen kan het doen. Jong en oud, man en vrouw. Als je het niet kent en het wilt leren, dan is het advies om voorafgaand aan een QLB de voorbereidende cursus te doen. 

arrow_drop_up arrow_drop_down