Workshop Quantum Light Breath Meditatie

Ervaar deze intensieve ademhalingsmeditatie van Jeru Kabbal

Op zoek naar meer levensenergie?

Maak dan kennis met de Quantum Light Breath meditatie?
Start met deze tweedaagse workshop.

Quantum Light Breath meditaties

Sinds 2018 biedt de Bellein Academie open Quantum Light Breath meditatie bijeenkomsten aan. Een bijeenkomst waarop een groep mensen tezamen, ieder op zijn eigen manier op en zijn eigen plek, de geleide ademmeditatie van Jeru Kabbal kan ervaren.

Voordat je start met de Quantum Light Breath meditatie is een korte, voorbereidende workshop van belang. Omdat QLB een actieve ademmeditatie is, waarmee je opgelopen spanningen in je lichaam uitademt, is bewustwording rondom je eigen manier van ademhalen en aanwezige blokkades in je energiestroom geen sinecure. 

Reining je op intensieve wijze jouw lichaam, geest en ziel.

Lichamelijk effect

Tijdens de workshop ontdek je hoe jouw ademhaling normaliter verloopt en leer je dat je deze kunt optimaliseren. Zo kan je lichaam weer wennen aan zijn eigen volle potentie. Spieren die minder werden gebruikt, zullen ‘wakker’ gemaakt worden. 

Over het algemeen kun je zeggen dat mensen tot 30% van hun longcapaciteit gebruik maken. Uiteraard verhoogt dit percentage als je sport, maar zo door de dag heen gebruikt de gemiddelde mens maar 30%. 

Tijdens de cursus leer je langere tijd dieper en voller adem te halen. Je ademhalingsspieren herinneren zich weer hoe ze mee kunnen werken aan meer potentie. Aan het binnen halen van meer zuurstof en het opwekken van meer levensenergie. Je lichaam went aan meer zuurstof en levensenergie. Je leert je lichamelijke sensaties en eigen emoties beter voelen en hoe je hierop reageert. 

Het pad van helder Zijn

  In de cursus richten we ons op het pad van helder Zijn.

  Tijdens een QLB sessie doorloop je onbewust vijf fasen.
  Deze fasen leiden je naar meer helderheid in jezelf.
  Om je hier bekend mee te maken, richten we onze cursus als zodanig in.


  Ontdekking en ontwikkeling

  Deze eerste fase richt zich op het ontdekken van je geheimen in je onderbewuste. Welke overtuigingen en beslissingen draag jij in je waar je geen weet meer van hebt? Het stimuleert je om de vastgeroeste gedragingen, waarvan jij merkt dat ze je nu meer in de weg zitten dan dat ze je helpen, los te laten en nieuwe beslissingen in gedrag te nemen.

  Vrijheid & eenheid

  Je ervaart hoe het is om vanuit je nieuwe gedrag te leven. Je voelt je oerkracht en de vrijheid die het met zich meebrengt. Hoofd, hart en ziel worden samengebracht.

  Helder Zijn

  In deze laatste fase heb je de mogelijkheid te zien wat jouw levenspad is. Hoe je wilt leven, hoe je in het leven wilt staan. Je ervaart je eigen Zijn. Je doorloopt de volledige QLB tezamen met andere deelnemers.


  Jij bepaalt zelf de intensiteit en daarmee de diepte van het effect van de Quantum Light Breath meditatie.

  Als je meer controle loslaat en je meer mee laat nemen door de impulsen van je lichaam, zal je een groter effect ervaren. 

  Diepe emoties kunnen gevoeld worden, zelfs verwerkt en losgelaten worden. Hierdoor herstelt het contact met jouw innerlijke stilte zich, wat een natuurlijke heling geeft.

Praktische informatie

  • De cursus bestaat uit een drie bijeenkomsten die ieder 2 uur duurt. De derde bijeenkomst is de daadwerkelijke QLB uitvoering
  • De kosten bedragen € 150,- 
  • Je kunt zelf een (yoga)matje, waterfles en eventueel een kussentje en deken mee. Het is echter ook beschikbaar in de ruimte
  • Mobiele telefoons worden in de ruimte zelf niet toegelaten. Ook niet in ‘stilte modus’.
 • Na deze cursus kun je altijd meedoen aan de Open QLB bijeenkomsten


Vraag hier een gratis gesprek aan om te zien of deze workshop jou past.

Wil je weten wanneer de volgende cursus wordt aangeboden, of wil je actief op de hoogte gehouden worden, stuur dan een mail.

Wil jij meedoen met de workshop Quantum Light Breath?

Quantum Life Breath is zeer toegankelijk. Iedereen kan het doen. Jong en oud, man en vrouw. Als je het niet kent en het wilt leren, dan is het advies om voorafgaand aan een QLB de voorbereidende cursus te doen. 

Lees hier hoe anderen QLB ervaren

Wanneer mag ik weer?!!

Odijk

Marjolein is super kundig en een geweldig zacht persoon. De Quantum Light Breath meditatie was voor mij een super mooie ervaring. Het heeft me geactiveerd om mijn lichaam als ingang benutten.

Doorn

Een zeer bijzonder ervaring, bijna niet te beschrijven. Heel fijn om mee te maken.

Driebergen

Doe eerst de voorbereidende cursus, dan heb je meer effect tijdens je eerste echte QLB! Het heeft mij enorm geholpen en ik kon daardoor met meer overgave de echte meditatie in. Wat een mooie ervaring.

Doorn

Gewoon doen! 

Utrecht

Na jaren van pijn en vermoeidheid, voel ik me voor het eerst bevrijd. Ik weet wel dat als ik niet oppas de pijn weer terug zal komen. Maar voor nu voel ik me fantastisch, licht en luchtig. Ik blijf komen. Dank voor de prettige en warme begeleiding. Door jou durfde ik het aan. ☺

Amerongen

Heb gisteravond weer 'ns diep ademgehaald....in een Quantum Light Breath sessie met Marjolein van Belle van praktijk Bellein en de Bellein Academie. Ik heb diepe emoties losgelaten, mijn onderbewustzijn 'ns verder opgeruimd, mijn oerkracht gevoeld en ervaren dat het maar om 1 ding draait in het leven: zijn. Gewoon aanwezig zijn in het bestaan. Dat was niet nieuw maar ik mocht dat weer 'ns diep ervaren.
Kun je je voorstellen dat je een uur lang diep ademhaalt, bijna non-stop? In door je mond, uit door je mond. Als je er tevoren erover nadenkt, lijkt het volkomen onhaalbaar. Maar het is goed te doen. Kwestie van focussen. Bovendien steun je indirect elkaar in dit proces. Het gaat er vooral om dat je door weerstanden gaat. Voorbij de 'waakhond' die ons afhoudt van het voelen van pijn. Voorbij de mind die alles wil controleren. fascinerend wat er dan gebeurt. Dan verlies je ook gevoel voor tijd. En na afloop voel je je zo voldaan! Geweldig, echte aanrader.

Utrecht

Just AMAZING!!!!

Amsterdam

“Het hoofd is snel en ongeduldig,
het lichaam is traag en heeft de tijd”

null