De Bellein Academie | Ontdek meer over jezelf

Bekijk hieronder het complete aanbod van De Bellein Academie

Werk met de wijsheid van lichaam, geest en ziel


De Bellein Academie biedt opleidingen en trainingen aan die jou uitdagen dieper in jezelf op zoek te gaan naar de ware kracht in jezelf, naar de essentie van jezelf. Een essentie die onzichtbaar in de diepte verscholen ligt. Bellein daagt je uit, inspireert en biedt professionele ondersteuning in de reis die je met jezelf maakt. Het gehele opleidingsaanbod doet aanspraak op de onmiskenbare wijsheid van je lichaam, op het intellect van je geest en het diepe verlangen van jouw ziel.


Door te werken met het lichaam én de geest komen deelnemers verder in hun ontwikkeling. Mede door de aandacht die besteed wordt aan de kracht van het onderbewuste dat zich in het lijf bevindt en voor de geest vaak verborgen blijft. Door deze aanpak groei je op vijf niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal, innerlijke wil en spiritueel.
Met down to earth opleidingen ontdek je welke potenties je werkelijk in je draagt. Je zet wezenlijke stappen in het vormgeven van persoonlijke leiderschap dat ieder mens nodig heeft zijn dromen te verwezenlijken. In zowel je werkend bestaan als op persoonlijk vlak zul je de positieve effecten terugzien.


Gebruik makend van de expertise van een professioneel team dat werkzaam is binnen de Bellein Academie, staat de academie voor de kwaliteit van haar opleidingsaanbod. Sinds 2018 maakt men gebruik van onze opleidingsprogramma’s, al dan niet gefinancierd door de werkgever. Bellein is eigenzinnig, Bellein is vernieuwend, Bellein reikt verder en nodigt je uit de uitdagende reis in jezelf te maken. Hiervoor zijn verlangen, moed en compassie nodig. Verlangen omdat dit de enige kracht is die werkelijk kan leiden tot verandering. Verlangen ligt verscholen in zowel lichaam als geest en heeft de stuwingskracht om tot werkelijk verandering te komen. Het mobiliseert de mens in de richting waar het ten diepste heen wil. Moed is nodig omwille van het overwinnen van de obstakels die tussen jou en jouw diepste verlangen liggen. En compassie is onontbeerlijk, want alleen met liefde voor jezelf laat de waarheid zich zien.


Ben jij er klaar voor?

Wil jij de volgende stap in je carrière maken?

Wil je meer voldoening uit je werk halen?

Wil jij weten wat jouw ware kwaliteiten zijn?

Ben je op zoek naar meer gelukzaligheid in je leven?


Neem dan contact met ons op: info@bellein.nl

Samen kijken we wat jouw wensen zijn en denken we mee met het samenstellen van jouw opleidingstraject.

Bekijk hier ons opleidingsaanbod

Cursussen & Workshops

Voor ieder die kennis wil maken met Core Essence en het effect ervan op zowel je persoonlijke leven als op je werkend bestaan.
Een krachtig aanbod dat je uitnodigt de waarachtigheid in jezelf te ontdekken middels lichaam, geest en ziel. 
Een aanbod dat jouw wereld voorgoed in een ander licht kan plaatsen. Een waarin de rede, het verlangen en de intuïtie leidend worden.

Jaartrainingen Core Essence

Wanneer je eraan toe bent om te investeren in jezelf en de kwaliteit van jouw leven en werkend bestaan wilt verhogen. Wanneer je wilt ontdekken hoe je jouw levensenergie vrijelijk laat stromen, jouw passie gaat volgen en vanuit jouw creativiteit je leven invulling gaat geven. Ontdek wie jij ten diepste bent en bevrijdt jezelf van belemmerende overtuigingen en blokkades. Versterk je persoonlijk leiderschap!

Opleidingsaanbod voor professionals

Voor therapeuten, coaches en psychologen die lichaamsgericht willen werken met hun cliënten. Voor professionals die reeds werkzaam zijn binnen de lichaamsgerichte psychotherapie en zichzelf op een dieper niveau willen bekwamen in hun vakgebied. Bij- en nascholingen in de vorm van opleidingen, cursussen en workshops binnen het lichaamsgerichte werkveld.

Abonnementen

Begin en/of eindig iedere dag met het opschonen en opladen van je lichaam & levensenergie met de online lessen Core Gym.
Zin in een anders avondje uit? Kom dan naar Club2Gather!
Of heb je behoefte aan voeding voor de ziel? Bij de Filosofische Sociëteit Anima kun je naar hartelust geest en ziel voeden.
En tot slot zijn er nog de open QLB meditatie bijeenkomsten.

Werk met de wijsheid van jouw lichaam

Weet je niet precies wat bij je past en

wil je overleggen en advies?

Vraag een vrijblijvend persoonlijk gesprek aan of bel naar 06 53 51 55 45 of mail naar info@bellein.nl voor meer informatie of advies.

Marjolein