De Bellein Academie | Ontdek meer over jezelf

Bekijk hieronder het complete aanbod van De Bellein Academie

Cursussen & Workshops

Voor ieder die kennis wil maken met Core Essence en het effect ervan op je leven. Voor ieder die meer over zichzelf wilt ontdekken. Prachtige workshops die jou helpen je levensenergie meer te laten stromen. Krachtige cursussen die je uitnodigen te luisteren naar de taal van je lichaam. Een aanbod dat maakt dat je tijd wilt maken voor jezelf.

Jaartrainingen Core Essence

Wanneer je eraan toe bent om te investeren in jezelf en de kwaliteit van jouw leven wilt verhogen. Wanneer je wilt ontdekken hoe je jouw levensenergie vrijelijk laat stromen, jouw passie gaat volgen en vanuit jouw creativiteit je leven invulling gaat geven. Ontdek wie jij ten diepste bent en bevrijdt jezelf van belemmerende overtuigingen en blokkades.

Masterclasses voor professionals

Voor therapeuten, coaches en psychologen die lichaamsgericht willen werken met hun cliënten. Voor professionals die reeds werkzaam zijn binnen de lichaamsgerichte psychotherapie en zichzelf op een dieper niveau willen bekwamen in hun vakgebied. Masterclasses en bij-/nascholingen binnen het lichaamsgerichte werkveld.

Abonnementen

Begin en/of eindig iedere dag met het opschonen en daarna weer opladen van je lichaam & levensenergie. Rammel de blokkades los, open jezelf voor meer stroming in je lichaam en ervaar de taal van je lichaam. Het spreekt altijd jouw waarheid. Jouw lichaam kent als geen ander jouw behoeftes en verlangens. 

Werk met de wijsheid van jouw lichaam

Weet je niet precies wat bij je past en

wil je overleggen en advies?

Vraag een vrijblijvend persoonlijk gesprek aan of bel naar 06 53 51 55 45 of mail naar info@bellein.nl voor meer informatie of advies.

Marjolein