Verlang je naar meer contact met jezelf ?

Wil je meer energie & levenslust voelen?

Verlang je naar rust en gronding in jezelf? 

Wil je meer contact met de mensen om je heen? 

Ontdek jezelf en je ware kracht

Elk mens is van nature goed en heeft een liefdevol hart. Maar dat hart kent ook pijn en teleurstelling. Zonder uitzondering. Al vanaf de geboorte hebben we geleerd ons hart tegen negatieve gevoelens te beschermen. We brengen als het ware een pantser aan met spierspanningen en chronische spiercontracties als gevolg.

De lichaamsenergie die normaal gesproken vrij stroomt, raakt geblokkeerd. Men noemt dit energieblokkades. Energieblokkades hebben een verregaande vervreemding van jezelf tot gevolg. Je raakt het contact kwijt met je natuurlijke plaats in de wereld: je gronding.

Core Essence werkt!

Meer zelfvertrouwen

De sessies maken je bewust van je energieblokkades

Als je jezelf en je lichaam niet goed kunt voelen, dan gaat dat ten koste van je zelfvertrouwen en het kennen van je kwaliteiten. Energieblokkades vormen een grote rem op je levensenergie, op je potentie, je creativiteit en expressie.

Dat beïnvloedt je dagelijkse functioneren, je relaties, vriendschappen, werk en hobby’s. De sessies bij Bellein maken je bewust van je energieblokkades en zijn erop gericht je passie en levensenergie te vinden. Mijn werkwijze is gebaseerd op de lichaamsgerichte therapie Core Essence.

Energieblokkades

Jouw lichaam liegt niet.

Het lichaam spreekt zijn eigen taal en liegt niet over wat er speelt. 

Energieblokkades kunnen opgeheven worden door met het lichaam en de lichaamsenergie te werken. Lichaamsgerichte psychotherapie is een sterk vitaliserende therapie, die je direct met jezelf en je gevoelens in contact brengt. Het lichaam spreekt zijn eigen taal en liegt niet over wat er speelt. Het vertelt je duizend verhalen over hoe het is en wat het nodig heeft.

Mijn uitgangspunt is dat ieder mens in de kern goed is en dat er in het hart liefde zetelt. Elk mens beschermt reflexmatig zijn of haar hart tegen teleurstelling en pijn en creëert zo elke keer opnieuw een pantser. Ik ondersteun je deze vicieuze cirkel te doorbreken.

Individuele sessies

Samen plannen we een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens de intake kun je vertellen over jou en de reden waarom je begeleiding zoekt, je kunt vragen aan me stellen en je ervaart of de plek en mijn manier van werken jou aanspreken. Mocht dit goed voelen, dan plannen we samen enkele sessies in. Meestal spreek ik de eerste drie of vijf sessies op wekelijkse basis af, daarna evalueren we en stippelen we het pad verder uit passend bij jouw wensen en mogelijkheden. 
Een individuele sessie duurt 60 minuten.
Met ingang van 1 september 2023 kost een sessie € 110,-.
Bij verhindering 48 uur van te voren afmelden, anders wordt er rekening verstuurd.

Mijn naam is Marjolein van Belle, ik ondersteun je graag

In mijn werk als therapeut word ik iedere keer weer geraakt door de kracht van lichaamsgericht werk op basis van Core Essence. Het brengt de pijn en het verlangen naar levensgeluk, die verscholen liggen in het lichaam, zonder omweg naar de oppervlakte. Ze worden uit het onbewust opgehaald en afgestoft.

Dat geeft een mens kracht en moed om door te gaan. Het geeft energie om een leven te leiden waar sterk naar verlangd wordt.

Wat ik jou kan bieden is mijn oprechte aandacht en kunde, ik ben er voor jou. De antwoorden op vraagstukken in je leven draag jij in je.

Je lichaam weet de antwoorden en liegt nooit, ik kan je ondersteunen in dit proces. Dat doe ik met zeer veel liefde en plezier.

Wil jij je jouw energie (weer) voelen stromen?

Wil jij meer plezier halen uit het leven? Een energieke vader, moeder, zus, broer, vriendin, vriend.....zijn? Neem dan contact met me op.
Dan vertel ik je hoe ik je kan ondersteunen in jouw proces.

Lees hier hoe anderen Core Essence ervaren

Het heeft me tijd gekost in te zien dat ik hier niet alleen uit raak en het ok is om hulp te vragen.

Petra, Rotterdam

Wat ik vooral heb geleerd is dat het lichaam alles weet, alleen mijn hoofd niet. Dus wie is er nou slimmer?

Henk, Utrecht

Core liet me zien dat ik een pleaser ben. Het maakte me ook bewust dat ik angst heb voor mijn angsten en door die te verwoorden mag ik die angsten accepteren in plaats van weg te duwen en kan ik in actie komen.

Caroline, Wijk bij Duurstede

Na bij veel verschillende therapeuten te hebben gelopen omdat ik klachten had heb ik nu, bij Marjolein, voor het eerst het gevoel dat ik ook daadwerkelijk veel aan elke sessie heb.

Fiona, Doorn

De sessies bij Marjolein heb ik als zeer waardevol ervaren. Ik heb beter geleerd om te voelen wat mijn lichaam me vertelt. Ook heb ik wat handige tips gekregen om mijn gevoel beter te laten doorstromen. Een andere houding, beter ademen. Ik vond het verfrissend om niet zoveel te hoeven praten maar om mijn lichaam het werk te laten doen en zo toch naar antwoorden toe te werken.

Koen, Hilversum

Naast het bezig zijn met individuele thema’s was er ook aandacht voor je persoonlijke talent en je kracht. Voor mij heel waardevol gebleken.

Annelies, Amsterdam

Emoties kwamen los tijdens intensieve maar mooie sessies en maakte ruimte voor nieuwe energie.

Luuk, Utrecht

Door de humor van Marjolein werden sommige moeilijke momenten ook even wat lichter. Het hoeft niet altijd zo zwaar te zijn. 

Ben, Nijmegen

“Het hoofd is snel en ongeduldig,
het lichaam is traag en heeft de tijd”

null