Bekwaam jezelf verder als professional

Volg supervisie bij praktijk Bellein

Find yourself who you are and get comfortable with it

Ontdek wie jij bent als professional

Iedere professional ontwikkelt in de eerste jaren na zijn opleiding zijn eigen identiteit als prof.

Zo passeren vragen als wie ben ik?; Wat drijft mij in mijn handelen en keuzes? Wat zijn mijn sleutel-elementen? de revue.

Goede vragen, sterke vragen die een eerlijk antwoord verlangen. Antwoorden die je soms niet alleen vindt vanwege je blinde vlekken. Je hebt iemand nodig die jou vanuit deskundigheid kan ontmoeten in deze vragen.

Supervisie helpt je groeien als professional

Vind vertrouwen in jezelf en

de keuzes die je maakt

Overdracht en tegenoverdracht

Een van de grootste en in mijn ogen belangrijkste aspecten van supervisie is ruimte maken voor de overdracht en tegenoverdracht die aanwezig is tussen mensen. Het vraagt een grote mate van zelfinzicht. Het vraagt om de bereidheid tot het open en eerlijk kijken naar wat er tijdens een gesprek of sessie met de ander in jou wordt aangeraakt. Je wordt bevraagd op het bewust waarnemen wat het proces van de ander met jou als persoon doet. Om vervolgens jezelf de vraag te stellen wat je met deze tegenoverdracht gaat doen. Draagt het bij aan het proces om het in te brengen? Of is het tegenoverdracht waar jijzelf mee aan de slag moet in een supervisie sessie? En dan is er nog het moment dat je tijdens een supervisie ontdekt dat er sprake was van tegenoverdracht waar je je niet bewust van was.

Er is zoveel te leren…. Elke dag weer.

Supervisie

We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Als we beiden het idee hebben dat we de supervisie met elkaar aan willen gaan, plannen we het supervisie traject passend bij jouw behoeften en wensen.

Zo kun je ervoor kiezen supervisie te volgen waarbij voornamelijk de nadruk ligt op jouw (therapeutisch) handelen waarbij overdracht en tegenoverdracht een centrale plek innemen. Je brengt vraagstukken waar je naar wilt kijken.

Een sessie duurt 60 minuten. Met ingang van 1 januari 2023 kost een supervisie sessie €110,- per uur.

Mijn naam is Marjolein van Belle, ik begeleid je graag

Sinds 2013 ben ik werkzaam binnen de lichaamsgerichte psychotherapie en verzorg ik vanuit mijn eigen
praktijk Bellein individuele sessies, groepssessies en ouder/kind sessies.

Bovenstaande in combinatie met mijn universitaire opleiding pedagogische wetenschappen en studie opleidingskunde maken dat ik altijd weer met veel plezier supervisanten begeleid in hun verdere groei naar professionaliteit. Ik sta bij de beroepsvereniging SBLP geregistreerd als supervisor.

Behoefte aan verdere professionalisering?

Neem dan contact met me op.
Samen kijken we naar welk supervisie traject jou het beste kan
ondersteunen in jouw verdere groei en professionaliteit.