Bekijk hier alle cursussen en workshops van Bellein

Online cursussen:

Gegrond aanwezig zijn

Online cursus 

De taal van je lijf resoneert in je gehele wezen. Wanneer er aandacht is voor je lijf dan kun niet om die resonantie heen. Je weet op dat moment: dit is mijn waarheid, er is geen twijfel meer mogelijk.

De drie lagen van bewustzijn

Online cursus 

Leer de drie lagen van bewustzijn kennen. Ieder mens draagt ze in zich, weinig mensen zijn zich er bewust van. Een openbaring, een geruststelling, een bevrijding. Leef jouw waarheid.

Praktijk bellein

Jouw angst leren dragen

Online cursus 

Het voelen van diepe angst is vaak ondraaglijk. We willen er zo snel mogelijk van weg bewegen. Wanneer je met vertrouwen bij jouw angst durft te blijven, stopt het vechten. Ontspanning volgt.

Live cursussen & workshops:

Landen in je lijf & leven

Cursus van 6 dagen - 2 wekelijks

Met deze wekelijkse cursus leer je hoe je vanuit je hoofd in je lijf kunt landen. Je ontdekt redenen waarom je hoofd zoveel ruimte van je krijgt en je lichaam maar zo weinig aandacht en tijd.

Van binding naar verbinding

Dagworkshop

Onbewust zitten we vast aan anderen. Partner, vader, moeder, broer of zus. We ervaren geen verbinding maar een binding. Hoe beweeg je hierin en hoe transformeer je het? 
Praktijk bellein

Body, Mind & Energy

Tweedaagse workshop

Een workshop over de stille verhalen van je lichaam. Voor iedereen die nieuwsgierig is naar zichzelf. Leer op een laagdrempelige manier hoe jij beweegt met de basisemoties in lijf. 

Quantum Light Breath meditation cursus

Quantum Light Breath is ontwikkeld door Jeru Kabbal en is gebaseerd op de 3000 jaar oude Vipassana meditatietechnieken. Quantum Light Breath leidt tot ontlading van lichamelijke en psychische pijn. Het geeft je lichaam ruimte om de basisemoties (verdriet, boosheid, angst en blijdschap) te doorvoelen, er te laten zijn zonder oordeel. Je schoont je lichaam op. Hierdoor ervaar je meer vrijheid in je lichaam en geest. Je lichaam, geest en emoties geraken in harmonie. Het maakt dat je voller het leven kunt ervaren.

Ontdek de ware kracht in jezelf. 

Weet je niet precies wat bij je past en

wil je overleggen en advies?

Vraag een vrijblijvend persoonlijk gesprek aan of bel naar 06 53 51 55 45 of mail naar info@bellein.nl voor meer informatie of advies.

Marjolein