‘Er voelt niets meer bevrijdend dan

vanuit je essentie te leven’

Core Essence Core Energetica

Zijn onder gelijkgestemden

'Wat ik vaak in mijn praktijk of op de academie hoorde van deelnemers was de wens gelijkgestemden op regelmatige basis te kunnen zien, omdat ze elkaar zo goed hebben leren kennen en ze dezelfde taal zijn gaan spreken. Een prachtig verlangen van hen en zeer tekenend voor het werk dat de mensen zelf verzetten binnen hun persoonlijke ontwikkeling. Core Essence gaat zo diep, niet alleen op bewust niveau maar ook in de onbewuste lagen van ons lijf raakt dit werk je leven', zegt Marjolein, eigenaar van de Bellein Academie. Al lang leefde bij haar het verlangen een plek te creëren waar mensen vanuit hun ziel en passie kunnen leven. Een plek waar iedereen die komt mag zijn wie hij/zij/het is.


‘Er voelt niets meer bevrijdend dan vanuit je essentie te leven en plezier te maken samen met de ander’

PLEZIER, GENIETEN, DANSEN, ZINGEN

Club2Gather

Herken jij dit ook? Dat je Core Essence of Core energetica hebt ontdekt en dat je steeds meer en meer ervaart hoe je óók in het leven kunt staan? Dat het lijkt alsof je langzaam ontwaakt uit een of andere slaap en steeds helderder kunt zien hoe je de dingen doet in je leven? Dat je jouw lichaam steeds beter hoort en daar steeds meer naar wilt luisteren, in plaats van enkel naar je hoofd? Dat je graag onder mensen wilt zijn die dit ook herkennen? 

Kom dan naar CLUB 2GATHER en meld je aan.

Zoals jullie weten leeft en werkt Bellein vanuit het hart. Opgericht en gerund door Marjolein van Belle samen met een team professionals. De therapeutische sessies en het aanbod van de Bellein Academie worden met hart en ziel ontwikkeld en verzorgd. Bij de Bellein academie is daar uiteraard plek voor en kun je via workshops, cursussen en trainingen ontdekken wie jij ten diepste bent. En nu is er een mogelijkheid om elkaar ook in een losser verband te ontmoeten. Dansen, plezier maken, genieten en vooral jezelf zijn!


‘Ik mis het om over mijn ervaringen te kunnen vertellen en me dan begrepen te voelen. Steeds vaker verlang ik naar een gesprek dat ergens over gaat, naar een warm contact, naar eerlijke antwoorden, naar een verbinding die voortkomt uit het hart en vooral naar plezier maken en spelen!  Dus kom maar op Club2Gather!' (deelnemer jaartraining Core Essence)

Praktische informatie

Komend seizoen september 2022 tot juli 2023

 • Voorwaarden:
  alleen toegankelijk voor deelnemers aan praktijk Bellein, de Bellein Academie en haar partners:
  * praktijk Storm (Maaike Storm)
  * praktijk Willie van Boven
  * praktijk Evelien Bus
  * praktijk Coresse (Jose van Hal
  * praktijk Explorecore (Riet Mellink)
  * praktijk InhereBodywork (Aranka de Vries)
  Wil je je aanmelden maar staat de praktijk of school waar jij komt er niet bij?
  Mail ons even!

 • Data:
  15 juli 2022 / 30 september 2022 / 23 december 2022 (kerstspecial) / 17 februari 2023 / 14 april 2023 / 7 juli 2023
 • Tijdstip: inloop vanaf 19.00, start vanaf 19.30 tot 23.30 uur
 • Kosten: €15,- introductieprijs per avond
 • Plek: Willem Alexanderweg 77-01 in Cothen.
  Gratis parkeren voor het hek en aan de straat
 • Aanmelden: info@bellein.nl