"Wil jij iemand een reddingsboei toewerpen?"

Een zacht en liefdevol steuntje in de rug kan de ander

helpen een eerste stap te zetten richting professionele hulp

Wat is De Reddingsboei?

Heeft een dierbare van jou steeds minder energie en levenslust? Zie je dat jouw vriend, partner, broer of kleinkind moeite heeft zich lekker te voelen? Heeft hij of zij verschijnselen als:

  • depressieve klachten, 
  • onverklaarbare lichamelijk klachten, 
  • eenzaamheid, 
  • hoofdpijn,
  • agressieve en ongeduldige buien, 
  • labiele buien en/of 
  • futloosheid. 
Help hem of haar dan om professionele hulp in te schakelen. Het is een naar gevoel als je iemand die je liefhebt ziet ze worstelen. Je wilt niet dat ze verder van huis raken dan je lief is en gunt ze professionele hulp. Je wilt ze graag zelf helpen, maar vaak sta jij te dichtbij. Professionele hulp is dan een goede keuze. 

iemand een reddingsboei toewerpen

Een zacht en liefdevol steuntje in de rug kan de ander helpen
een eerste stap te zetten richting professionele hulp.

Mail naar info@bellein.nl en bestel een reddingsboei
Wat ontvang je met een reddingsboei?

Met een reddingsboei ontvangt jouw vriend of lief een sessie bij Praktijk Bellein van een uur. Tijdens deze sessie kan hij of zij vertellen over de klacht, de pijn, het verdriet, de wanhoop of wat er ook speelt.

Ik zal vertellen over mijn waarnemingen bij hem of haar. Ik zal naar de levensenergie kijken en aangeven waar ik blokkades in het lichaam en de energie ervaar. Ook zullen we enkele grondingsoefeningen doen die passen bij de persoon en situatie.

Op basis van de ervaringen kan ik samen met jouw dierbare een route uitstippelen die kan leiden tot meer levensenergie, meer innerlijke rust en hartenkracht.

Wat is je investering?

De reddingsboei bedraagt 75,- euro.

De boei is een jaar na uitgifte geldig. 


Vanwege het mooie gebaar en de gunst die je iemand anders doet, wil ik ook een duit in het zakje doen. Omdat de feestdagen er weer aankomen, bied ik de reddingsboei aan met 25% korting!


Oh, ik ben zooo ontzettend blij dat mijn zus mij deze 'reddingsboei' heeft gegeven! Ik wist niet dat ik het zo hard nodig had. Ik ben nu weer in staat om de dingen wat helderder te zien en weet dat ik verdere hulp nodig heb. Zonder deze 'reddingsboei' was ik nog veel verder weggezakt. Thanks!

Marieke van Dalum, 35 jaar

Na een moeilijke periode had ik echt even iemand nodig om mee te praten. Gewoon om alles weer op een rijtje te hebben. Dankzij mijn lieve vriendin, die mij deze Reddingsboei heeft aangeboden, kan ik het leven weer aan. En weet ik wat mijn vervolgstappen zijn. Zeer waardevol!

Emma Vernooij

Ik heb lang getwijfeld dit te doen. Geen idee hoe mijn zoon erop zou reageren. Uiteindelijk toch gedaan, hij vond het moeilijk om toe te geven dat hij hulp nodig had. Maar daarna zei hij 'dank pa'. Dat was voor mij goed genoeg. Hij is gegaan en gaat nog steeds elke week trouw. Ik zie hem veranderen en ook door moeilijke tijden gaan. Hij komt er wel.

Hans Verwoudte

Mijn beste vriendin verloor haar baan, haar man en haar huis. En alles alleen willen oplossen. Dat werkt niet, dus haar een boei toegeworpen.

Janssen uit Utrecht

Wil jij iemand (of jezelf) een reddingsboei toewerpen?