Core Energetica vrouwengroep Utrecht 2016

Core Energetica vrouwengroep Utrecht 2016

Herontdek je vrouwelijke kracht

Voluit durven leven dat is het verlangen dat we allemaal hebben. Durven zijn wie je bent, dromen waarmaken, intens liefhebben, volledig vertrouwen op jezelf en je gevoelens. We werden in deze staat geboren, maar we zijn in de loop van ons leven ons ware zelf vaak gaan verbergen uit angst voor afwijzing en teleurstelling. We kiezen ervoor ons te verbergen achter ontwikkelde ‘maskers’.

Vertrouwen, aanmoediging en feedback van anderen

Werken in een groep blijkt een zeer effectieve methode om weer bij je ware zelf te komen. We hebben de ander nodig om onszelf te begrijpen en ons heel te voelen. In een groep met gelijkgestemden vind je geborgenheid en veiligheid. Je komt in contact met je onzekerheden en je verlangens, je ontwikkelt vertrouwen in jezelf en de ander door jezelf open te stellen. Je maakt kennis met je persoonlijk leiderschap. Passie en energie krijgen weer een plek in je leven.

We nodigen je uit voor onze groep, die zal bestaan uit 6 tot 12 vrouwen. Iedereen is welkom zoals ze is, met alles wat ze voelt. Daarnaast moedigt de groep je aan om jezelf helemaal te laten zien. Je krijgt de kans om de uitdagingen waar je in het leven mee te maken hebt, te delen en door te werken. Je geeft en ontvangt eerlijke feedback.

Het lichaam liegt niet

We werken ervaringsgericht. Door middel van lichaamsgerichte oefeningen kom je direct met jezelf en je gevoelens in contact. Je lichaam spreekt haar eigen taal en liegt niet over wat er speelt. De methode die we gebruiken, heet core energetica. Het is een methode om blokkades in je energie door te werken om dichterbij je eigen core te komen, dat wil zeggen je eigen levendige en creatieve kern.

Het voordeel van een groep

In de groep maak je kennis met een verscheidenheid aan mensen. Ieder groepslid heeft haar eigen levensvraagstukken en gaat er op haar eigen manier mee om. Op die manier leer je dat er meerdere manieren zijn om met uitdagingen om te gaan. Je wordt uitgenodigd om je eigen spontane ik te uiten in een groep mensen. Je ontdekt dat je niet alleen staat in de moeilijkheden die je ervaart in het leven. Je ontmoet mensen die soortgelijke kwesties hebben en je ziet hoe anderen ermee omgaan. Sommige van hen kunnen je vertellen hoe ze met succes hun weg hebben gevonden in hun worstelingen. Je geeft elkaar eerlijke feedback, steun en vertrouwen. Door het geven en ontvangen leer je hoe het is om samen met anderen te groeien. Je krijgt meer inzicht in de manier waarop je in het leven staat en hoe je met andere mensen omgaat. Door de vragen die je stelt en het werk dat je doet, krijg je eerlijke reacties van de groep. Je wordt aangemoedigd en gesteund om je problemen uit te werken en positieve ervaringen op te doen. Jouw input is van grote waarde voor de groei van de andere groepsleden.

Voortgang en veiligheid

Het is voor je eigen proces en voor het groepsproces belangrijk dat je er zo vaak mogelijk bent. Ook als je je niet lekker voelt, nodigen we je uit om te komen. Je kunt dan zelf aangeven aan welke onderdelen je wel en niet kunt meedoen. Onze ervaring is dat mensen zich bijna altijd beter voelen na de sessie dan ervoor, dus het is de moeite waard om toch te komen. Om optimale veiligheid te creëren en te behouden is het belangrijk dat alles wat er door anderen gedeeld wordt op een avond binnen de groep blijft. Je kunt met buitenstaanders uiteraard wel praten over je eigen ervaringen.

Data en locatie

Wil je weer in contact komen met je diepste wezen in een veilige en dragende omgeving? Dan is deze therapiegroep jou op het lijf geschreven. Ervaren therapeuten Evelien en Marjolein zorgen voor een veilige en warme omgeving, waarin ieder lid aandacht krijgt en ondersteuning ervaart vanuit de hele groep.

Lees op deze pagina meer over de groepen en bijbehorende data >

Heb je interesse? Bel of mail

Evelien Bus: info@evelienbus.nl (06-41324701)

Marjolein van Belle: marjolein@bellein.nl (06-53515545)

Over de schrijver
Ronniecrype
Door

Ronniecrype

op 03 Mar 2020

Я ушел в плюс при обмене или спасибо TRADE NETWORK https://vk.com/business_dealer Купить скины, Успешно продал скины, Trade Network, Лучшие трейдеры, Обмен скинов Дмитрий, Успешно продал скины, Обзор сервиса

EdwardSox
Door

EdwardSox

op 01 Apr 2020

знатный вебресурс http://4xcasino.ru

DwayneHeast
Door

DwayneHeast

op 08 Jul 2020

https://ekbspravka.ru/prodlenie-med-knizki/" / rel="nofollow">продлить медкнижку - купить медицинскую книжку, продлить медкнижку

Diiiglaswrobe
Door

Diiiglaswrobe

op 15 Dec 2020

C*P PT*HC Lolita Girls Fu*ck Congregate Pt!!hc c!!p offline forum xtl.jp/?At

Find Out More
Door

Find Out More

op 16 Mar 2021

Hookup Women Utilizes Free of charge Issues? An Incredible Side to side Reward!Free of charge hookup ladies Find Out More online is the solution if you're tired of gonna bars and organizations just to be prevented, as well as even worse, laughed at. I am aware what it's like because I've been there. I found myself individual and distressed in the day time -- I needed a new partner -- nevertheless i kept on attempting because I needed not any other choice. If you're one particular man who wants to hookup with hot girls without likely to those areas where ladies are on your own, then this article might just change your daily life. It can make clear why internet dating on-line is the best alternative if you're a guy who may be too shy to technique a beautiful lady in the pub or group.

Fkchfqj
Door

Fkchfqj

op 31 Mar 2021

Fkqbuye kishanreddycpim@gmail.com :

Reactie plaatsen