Praktijk Bellein

Praktijk Bellein biedt lichaamsgerichte psychotherapie aan. 

Core Energetica staat hierbij centraal.

Marjolein van Belle

Marjolein van Belle

Mijn naam is Marjolein van Belle en ik ben eigenaar van Praktijk Bellein tevens oprichtster van Sansoma, het instituut voor lichaamsbewustzijn.

Ik ben werkzaam binnen de lichaamsgerichte psychotherapie, waarbij core energetica mijn basis vormt. Core Energetica is een stroming binnen de lichaamsgerichte psychotherapie. Het helpt je bij het vergroten van je zelfbewustzijn, het verdiepen van je gevoelens en de groei van je innerlijke kracht. Core Energetica werkt met het lichaam door beweging, ademhaling en persoonlijke interactie en onderzoekt zo blokkerende patronen in jezelf en in relatie tot de ander(en). Het energetische werk richt zich op de (onbewuste) patronen die je ervan weerhouden te genieten en het leven ten volle te leven vanuit je eigen waarheid. De sessies kunnen in een relatief korte tijd de vitaliteit en de energie verhogen en tot positieve verandering leiden.

Ik verweef psycho educatie, emotionele en lichaamgerichte interventies met elkaar om jou zo optimaal mogelijk te begeleiden. De therapeutische relatie, die wij samen opbouwen, speelt hierbij een centrale rol. Ook mensen met vroegkinderlijke trauma en ptss zijn hier op de juiste plek. Samen werken we aan herstel van de innerlijke balans en het hervinden van jouw levensenergie.

Praktijk Bellein vindt zijn thuis binnen het instituut Sansoma. Daar werk ik met met volwassenen en kinderen, geef ik individuele - en groepsessies. Ik verzorg workshops en trainingen. 

Binnen het instituut zijn collega's die hun plek hebben gevonden, met velen van hen werk ik samen. Daar waar nodig adviseer ik en verwijs ik door, zodat jij de beste ondersteuning krijgt die bij jou past. Uiteraard beslis jij altijd zelf te doen wat het beste voelt voor jou.

Hoe kunnen wij je ondersteunen?

Wij geven diverse workshops, cursussen, trainingen, coaching en retraites.
Klik op onderstaande button om ons aanbod te bekijken.