Beleef de gratis workshops van Core Energetica in Leersum

Beleef de gratis workshops van Core Energetica in Leersum

Ook in 2018 biedt praktijk Bellein weer GRATIS workshops Core Energetica aan.

Ervaar gedurende twee uur ruimte en plezier in je lichaam. Ontdek waar de grenzen van jouw comfort zone liggen en in hoeverre jij nieuwsgierig bent deze grenzen te verleggen.

Core Energetica heeft tot doel het zelfbewustzijn te versterken, gevoelens te verdiepen en innerlijke kracht te laten groeien. In relatief korte tijd wordt je vitaliteit en de energie verhoogd en komen er positieve veranderingen tot stand. Core Energetica gebruikt beweging, energie, adem en persoonlijke interactie om mensen bewuster te maken van wie ze werkelijk zijn. Je zult ontdekken hoe je je hebt aangewend om je in te houden én je leert hoe je weer toegang krijgt tot je natuurlijke creativiteit en energie.

Heb je interesse? Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar marjolein@bellein.nl of mij bellen op 06 53 51 55 45.

Begeleiding
Marjolein van Belle werkt als core energetisch therapeut en heeft haar eigen praktijk in Cothen. Naast individuele sessies verzorgt ze samen met andere professionals vrouwengroepen in Utrecht en Amsterdam. Ze biedt specifieke thema’s aan als ‘Afvallen met je hart’ en ‘Ontdek jouw Universal Life Plan’. Ze geeft lezingen over Core Energetica en verzorgt workshops in binnen- en buitenland.

‘Ik wil mensen inspireren en uitdagen om hun eigen lichaam te ontdekken. Welke verhalen gaan er schuil in je lichaam? Hoe leer je luisteren naar de stille verhalen die het vertelt? Core-energetische oefeningen nodigen je uit om jouw aandacht naar binnen te richten en opnieuw contact te maken met je eigen lichaam, je gevoelens, met jezelf. Je lichaam spreekt zijn eigen taal en liegt niet over wat er speelt. Je leert daarbij hoe je de bevinding tot uitdrukking kunt brengen.’

Daag jezelf uit
Het deelnemen aan deze workshop is gratis. Iedereen is welkom van jong tot oud. Trek makkelijk zittende kleding aan.

Kijk voor data in de agenda:

https://bellein.nl/agenda/

Locatie
De Hooiberg
Nieuwe Steeg 20
3956 RD Leersum

Lees hier het krantenartikel van nieuwsblad De Kaap
http://nieuwsbladdekaap.nl/zakelijk/workshop-core-energetica-243139

Over de schrijver
Reactie plaatsen