Weinig energie en levenslust? Hoe zit het met jouw energiehuishouding? Vraag een BodyReading aan.
Maak een afspraak

Page content

article content

Gratis E-course “Uit je Hoofd, in je Hart”

De waan van de dag, wie kent het niet?

Druk, vliegen, rennen en de dag lijkt alweer voorbij. In je hoofd ben je druk bezig. Misschien wel te druk?

Voel jij je lijf nog?

De hectiek en alle gedachtes en oordelen, die door je hoofd spelen, maken dat je vergeet hoe het met jouw lichaam gaat.

gratis-ecourse-uit-je-hoofd-in-je-hart-mp3-2Wil je

  • je hart weer voelen?
  • in contact met jezelf zijn?
  • het leven weer echt ervaren in plaats van geleefd worden?
  • uit je hoofd, in je lijf zijn?

Dan is deze GRATIS e-course echt iets voor jou!

Verlang meer contact met jezelf en met de mensen om je heen, wil je het leven weer voelen en jezelf ontdekken?
Wil je uit je hoofd en in je lijf? Vraag de e-course dan meteen aan!

Heb je de e-course al gedaan? Dan zou ik het heel tof vinden als je hieronder een je ervaring hiermee zou willen achterlaten.

Veel plezier,
Marjolein

Comment Section

8 reacties op “Gratis E-course “Uit je Hoofd, in je Hart”


Door Annemarie op 6 maart 2017

De oefeningen maakten we rustig. En ik voelde dat ik dit vaker moet doen, maar dat is best lastig als ik het zo druk heb de hele dag. Toch heb ik elke keer even 10 minuten vrij gemaakt ervoor. In het begin voelde dat raar, alsof ik tijd aan het verdoen was. Maar nu merk ik dat mijn lichaam een soort van aangeeft dat ik weer even moet ademhalen en moet gaan stilstaan. Dat vind ik wel fijn!


Door Ben op 22 maart 2017

Rustig en fijn tempo. Goed om te doen.


Door Anja op 22 maart 2017

Zijn er niet meer van deze oefeningen? Ik zou ze elke week wel willen doen, maar dan ook een keer wat nieuwe.


Door Marjolein op 23 maart 2017

Hallo Anja, binnenkort komt de online training ‘Uit je hoofd, in je lijf’ op de site. Met deze training krijg je vier weken lang theorie en bijbehorende nieuwe oefeningen. Je kunt je al inschrijven als je wilt. Hier de link:
https://bellein.nl/uit-je-hoofd-in-je-lijf

Hartelijke groet
Marjolein


Door Johan op 23 maart 2017

Soms lastig om er tijd voor vrij te maken. Dus de ‘wekker’ in mijn telefoon aangezet. Dat hielp.


Door Olga op 24 maart 2017

Ik ervaar rust in mijn hoofd. Het zijn fijne oefeningen en ik heb nog even de tijd nodig om te ervaren wat het met mij doet.


Door Johan op 3 mei 2017

Lieve marjolein, bedankt voor deze reeks oefeningen. Ik doe al een tijdje aan yoga en meditatie. Ik volg al lang kundaliniyoga waarin meditatie een grote rol speelt. Ademtechnieken zijn erin heel belangrijk en is niet altijd zo gemakkelijk Daarom probeer ik zoveel mogelijk allerlei ademoefeningen te doen. Ik besef nu heel goed dat het heel belangrijk izo nu en dan eventjess stil te staan in deze drukke tijden. Een goede ademhaling helpt om je meer bewust te worden van je lichaam. De mogelijkheden en ook de beperkingen ervan. Het besef dat je ook maar een mens bent en wat je ook doet. Je kunt maar je best doen en dat besef doet veel. Je relativeert veel meer… De wereld draait ook wel door als je er eventjes niet bij bent. Met een warme groet. Johan


Door Toos op 7 mei 2017

Het was een heel drukke week, lichamelijk en dus ook in mijn hoofd. Ik heb toch de tijd kunnen nemen om je oefeningen te doen, en ze kwamen mooi op tijd, zo heb ik toch een paar heel fijne rustmomenten gehad.
Alle oefeningen hebben me heel goed gedaan, ik ga ze zeker vaker doen.
Heel hartelijk dank daar voor Marjolein.

Plaats een reactie


*