José vertelt over Core Essence

José vertelt over Core Essence

Boventallig verklaard na 32 jaar, en dan....?


2 jaar geleden kwam ik voor het eerst bij Marjolein.

Boventallig verklaard zijn op mijn werk na 32 jaar dienstverband, deed me meer dan ik had verwacht. Ik voelde me niet eens in staat de resterende maanden te blijven werken.

Niets kwam er uit mijn handen, ik zat of lag op de bank, huilde veel. 


De kracht van lichaamswerk


Al eerder ervaarde ik de kracht van lichaamswerk en wist dat praten niet mijn manier is om bij de kern te komen.

Core Essence was nieuw voor mij. Het vertrouwen dat Marjolein uitstraalt, het er mogen zijn en haar integriteit, maakte dat ik me over kon geven aan wat er gebeurde. Ademhalingsoefeningen waren de eerste basis. Mag het overal in je lijf stromen? Wat zit vast?


Af en toe een APK'tje is een fijn idee

Na een sessie of 10 was er alweer veel meer José. Er is meer ruimte gekomen voor mezelf, meer zachtheid ook en ik sta meer op eigen benen. Met soms grote tussenpozen, bleef ik met Marjolein aan het werk aan mezelf en nu, inmiddels 2 jaar na de start en veel thema's verder, neem ik afscheid. Fijn dat een APK altijd mogelijk is omdat een sessie me zo helpt te komen bij waar het om gaat.


Heel veel dank

Over de schrijver
Reactie plaatsen