Luuk en zijn Core Energetica

Luuk en zijn Core Energetica

“Dromen, voornemens, drijfveren het leek alsof ik ze niet had”

Ruim een half jaar geleden besloot ik begeleiding te zoeken omdat ik niet lekker functioneerde als vader, partner en in mijn werk. Het voelde alsof mijn leven alsmaar voortging, zonder dat ik er veel gevoel bij had. Dromen, voornemens, drijfveren het leek alsof ik ze niet had. Ik wilde weer voelen, loskomen van allerlei cognities en angsten, vrij zijn.

“Ik wilde vooral geen cognitieve therapie”

Omdat ik vooral geen cognitieve therapie wilde, stuitte ik via internet op core energetica en kwam uiteindelijk in contact met Marjolein. Vanaf dag 1 voelde dat goed. Door de begeleiding van Marjolein voelde ik de betekenis van bepaalde gebeurtenissen in mijn leven en kreeg ik inzicht in strategieën die ik heb ontwikkeld, maar me niet langer dienden. Emoties kwamen los tijdens intensieve maar mooie sessies en maakte ruimte voor nieuwe energie. Een energie die ik lange tijd niet heb gevoeld.

“Ik voel me vrijer, energieker, zekerder”

Ruim een half jaar verder voel ik me vrijer, energieker, zekerder. Door het (in)zicht op nare gebeurtenissen in mijn leven is ook een stuk heling op gang komen. Marjolein is er gedurende de sessies met volle aandacht, liefdevol confronterend en scherp observerend. Ik ervaar core energetica als een krachtige therapie en Marjolein in het bijzonder als een hele fijne, doortastende en zeer deskundige therapeute.

Wil je meer praktijkverhalen over Core Energetica en praktijk Bellein lezen? Klik dan HIER.

Over de schrijver
Reactie plaatsen