Praktijkverhalen

Persoonlijk, moedig, eerlijk en vol liefde

Lees de persoonlijke verhalen van Floor, Ben, Maartje, Annelies en vele anderen die je voor zijn gegaan. 

Zij delen hun ervaring met Core Essence en hun begeleiding vanuit Praktijk Bellein. Door hun verhalen te lezen krijg je een kijkje in hun persoonlijke leven: hun strijd, hun kracht, hun pijn, hun moed, hun doorzettingsvermogen. Je leeft met ze mee en ontdekt wat Core Essence hen heeft gebracht. Ik hoop van harte dat het jou verder helpt in jouw zoektocht naar ondersteuning.

De namen die worden genoemd zijn fictief, omdat ieders verhaal zo kwetsbaar en persoonlijk is. Mocht je contact met ze willen, dan staan ze daarvoor open. Je kunt via mij een aanvraag hiervoor doen.

FLOOR

Ik kan me nog als de dag van gisteren herinneren wat de eerste vraag was die Marjolein mij stelde:

“Wat zou je op dit moment het allerliefste willen?”

Ik voelde het in al mijn vezels…kreeg een brok in mijn keel en voelde me emotioneel worden…..

“Weg! Het liefst zou ik weg willen, gewoon verdwijnen”

Dat was mijn antwoord. 

BEN

Ik ben er mentaal sterker van geworden doordat ik mijn gevoelens veel beter kan voelen en ik heb geleerd ze te uiten. Dat geeft me een bepaald vrij gevoel, ik mag mezelf zijn en dat is goed genoeg. 

MAARTJE

Na bij veel verschillende therapeuten te hebben gelopen omdat ik klachten had heb ik nu, bij haar, voor het eerst het gevoel dat ik ook daadwerkelijk veel aan elke sessie heb. Niet dat ik aan voorgaande therapeuten niets gehad heb, overal heb ik wel iets van geleerd, maar lang niet alle sessies en ook niet zo diepgaand.

Annelies

Ik voel dat er ruimte ontstaat voor persoonlijke groei omdat diepe emoties geuit worden die ik normaal gesproken binnen zou houden. Ik mag zijn wie ik ben zonder dat daar een negatief oordeel over wordt uitgesproken. Door Core Essence leer ik dat mijn lichaam zoveel verteld.

Luuk

Het voelde alsof mijn leven alsmaar voortging, zonder dat ik er veel gevoel bij had. Dromen, voornemens, drijfveren het leek alsof ik ze niet had. Ik wilde weer voelen, loskomen van allerlei cognities en angsten, vrij zijn.

Denise

Ik heb leren voelen hoe ingrijpende gebeurtenissen in het leven alsook het leiden van een niet authentiek leven zich vastzet in je lichaam door middel van spierspanning. Het is alsof je spieren een kluwen vormen om de pijn.

Mark en zijn Core Essence

Het bijzondere van Marjolein is dat zij werkt vanuit wat er in het hier en nu in je lichaam gebeurt. Ze werkt daarmee heel direct met je levensenergie.

Mila vertelt over Core Essence

‘Wie ben ik echt? Mijn eigen Zijn? Die vrouw wilde ik graag weer ontmoeten!’

Mascha deelt over haar ervaring met Core Essence

‘Mijn default is dat ik alles wil snappen en het liefst onder controle wil hebben’

Wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen?

Vraag een vrijblijvend persoonlijk gesprek aan of bel me voor meer informatie of advies.

Marjolein van Belle