Mila vertelt over Core Energetica

Mila vertelt over Core Energetica

‘Als je na jaren eindelijk jezelf vindt, is dat gek…

….want ik wist niet meer wie ik was. En ook niet meer wat ik nou eigenlijk voelde. Mijn hoofd liet mij niet altijd even duidelijk weten wat ik nou voelde, of eigenlijk nooit. Maar dat hoofd van mij ging wel lekker aan de haal met van alles en nog wat! Ik was iemand geworden die wist wat anderen wilde, maar wat wilde ik zelf? Dat wist ik niet meer. Ik ben een moeder, een vrouw en kind. Allemaal rollen die ik ken en in me draag. Maar wie was ik, echt ik, mijn eigen Zijn? Ik had geen flauw idee. Ik was haar vergeten en …. die vrouw wilde ik graag weer ontmoeten.

 

‘Wie ben ik echt? Mijn eigen Zijn? Die vrouw wilde ik graag weer ontmoeten!’

 

Daarvoor moest ik diep in mijn lijf gaan en niet in mijn hoofd blijven zoeken naar een antwoord op die prangende vraag. Mijn hoofd ging wel op hol hoor, daarvoor hoefde ik geen moeite te doen, maar waar was mijn gevoel? Marjolein leerde mij dat mijn basis niet in mijn hoofd zit, maar veel dieper in mij, in mijn lijf. En daar ging ik naar op zoek. Wat een zoektocht, en ik heb haar gevonden, Mijn basis, Mijn Zijn! En ik accepteerde haar, zonder oordeel en precies zoals ik ben, met alle emoties die bij mij horen.

‘Ik was haar verloren en vond haar terug in mijn lijf’

Het was niet de Quickfix die ik altijd zocht, want hop hop ik moest door! Tenminste dat dacht ik. Ik ben dankbaar voor mijn reis met Marjolein. Ik heb mijn weg gevonden en volg nu mijn Zelf ❤️, want mijn muren zijn weg en ik mag nu verder groeien.

 

Wil je meer praktijkverhalen over Core Energetica en praktijk Bellein lezen? Klik dan HIER.

Over de schrijver
Reactie plaatsen