Ben's ervaringen met Core Energetica

Ben's ervaringen met Core Energetica

Ik was werkloos geworden en vond mezelf niets waard

Ik ben met een Core Energetica traject gestart om me mentaal weer beter te gaan voelen. Ik wilde niet praten, dat wist ik zeker. Ik ben geen prater en al helemaal niet als het over mijn eigen gevoelens gaat. Of dat nou gewoon zo is omdat ik man ben, weet ik niet, maar ik wist dat ik er niet zo goed in ben. Een psycholoog kon mij dus niet helpen. Via mijn reïntegratiecoach werd ik doorverwezen naar Marjolein. Een goed advies en ik ben blij dat ik ben gegaan ondanks dat ik het spannend vond.

 

‘Ik vond het fijn dat ik me lekker kon uitleven’

 

Core Energetica

Bij deze begeleidingsvorm heb ik meer lichamelijke oefeningen gedaan dan bij andere therapieën die veelal bestonden uit veel praten en schrijven. Ik vond het fijn dat ik me lekker kon uitleven met attributen tegen bijvoorbeeld kussens. In het begin vond ik het heel spannend en hield ik mezelf wat op de vlakte. Daar ben ik wel goed in. Maar Marjolein gaf niet op en bleef bij me, had nooit een oordeel en moedigde me aan om stapjes te zetten.

 

Humor

Door de humor van Marjolein werden sommige moeilijke momenten ook even wat lichter. Het hoeft niet altijd zo zwaar te zijn. Het is fijn dat af en toe ook even kunt ontspannen via lachen en een grapje maken. Dat hielp mij ook. Ik heb er veel geleerd over mezelf, ik ben mezelf beter gaan voelen.

 

‘Ik maak makkelijker contact met andere mensen’

 

Contact

Ik ben er mentaal sterker van geworden doordat ik mijn gevoelens veel beter kan voelen en ik heb geleerd ze te uiten. Dat geeft me een bepaald vrij gevoel, ik mag mezelf zijn en dat is goed genoeg. Daarnaast ben ik veel assertiever en sociaalvaardiger geworden. Ik maak nu makkelijker contact met andere mensen, iets wat bij het vinden van een nieuwe baan weer goed van pas komt. Ik raad Core Energetica aan iedereen aan!

‘Ik raad Core Energetica aan iedereen aan!’

 

Wil je meer praktijkverhalen over Core Energetica en praktijk Bellein lezen? Klik dan HIER.

Over de schrijver
Reactie plaatsen