Dagworkshops: Body, Mind & Energy komt naar Nederland!

Dagworkshops: Body, Mind & Energy komt naar Nederland!

Beleef Core Energetica

Wegens succes in België, waar de reeks dagworkshops ‘Body, Mind & Energy‘ begin dit jaar werd aangeboden, hebben Annick en Marjolein besloten de workshops ook aan te bieden in Nederland.

Op zaterdag 23 september 2017 verzorgen Annick Schuerman en Marjolein van Belle in Utrecht de eerste dagworkshop uit de reeks ‘Body, Mind & Energy’, met als thema ‘Beluister de stille verhalen van je lichaam’.

23 september 2017
Body & Mind, beluister de stille verhalen van je lichaam.
Exploratie naar lichaamsbewustzijn, contact, spanning en ontspanning.
Over doen en zijn, over bondgenoten en verraders, over weerstand en overgave.

28 oktober 2017
Mind & Body, dans het ritme van je hart en van je brein.
Expressie van je innerlijke wereld.
Over openen en sluiten, over watervallen en blauwe hemelen, over draaikolken en wegwijzersterren.

9 december 2017
Body, Mind & Energy,
een innig verweven team.
Het verlangen naar je natuurlijke levensritme, kracht en vrijheid.
Over teambuilding, over waarheid, echtheid en harmonie.

Dagworkshops duren van 09.30 tot 16.30 uur. Inloop vanaf 09.00 uur. Locatie: Utrecht

Welkom bij de reeks “Body, Mind and Energy

Voor iedereen die nieuwsgierig is naar zichzelf. Ontdek op welke manier jij daadwerkelijk met jezelf omgaat. Er zijn 100 manieren waarop jij jezelf (onbewust) kunt bevestigen en afwijzen. Dit uit zich op zowel het fysieke vlak als op een mentaal-emotioneel niveau.

We gebruiken de adem, aandacht en beweging die verweven zijn in vormen van yoga, bio-energetica, meditatie en interactie. In de namiddag werken we als groep persoonlijke thema’s uit.

Begeleiding

Annick Schuerman en Marjolein van Belle zijn ervaren therapeuten en enthousiaste Core Energetics practitioners. Zij willen mensen inspireren en uitdagen om hun eigen lichaam te ontdekken. Welke verhalen gaan er schuil in jouw lichaam? Hoe leer je luisteren naar de stille verhalen die het vertelt?

Core-energetische oefeningen nodigen je uit om jouw aandacht naar binnen te richten en contact te maken met je eigen lichaam, je gevoelens, met jezelf. Je lichaam spreekt zijn eigen taal en liegt niet over wat er speelt. Je leert daarbij hoe je de bevinding tot uitdrukking kunt brengen.

We bieden je de mogelijkheid om op een veilige wijze de grenzen van jouw comfortzone te verleggen, waardoor er meer ruimte ontstaat in lichaam en geest. Je leert de plekken van pijn te lokaliseren en specifieke oefeningen toe te passen die de pijn kunnen verzachten, niet alleen in het lichaam maar ook in de geest.

Kosten

De kosten voor een dag zijn 125,- euro excl. btw.

Bij deelname aan alle drie de workshops betaal je slechts 325,- euro.

Meld je nu aan!

Stuur een mailtje naar info@bellein.nl

 

Lees hieronder een aantal verhalen en quotes van de mensen die je voor zijn gegaan.

‘Ik ben een beetje aan het nagenieten. Van de warmte en verbinding onderling, van mijn stramme armen (die me tonen dat ze nog leven), van de moed die ik had en die ik me toewenste tijdens het weekend. Ik kwam mijn beperkingen tegen en besef dat mijn lichaam eigenlijk gewoon gehoorzaamt aan hoe ik me voel. Het is gewillig en heel zeker bereid mij en mijn emoties -indien ik dit wil- beter of anders tot dienst te zijn. Mijn patronen of afweermechanismen mogen een beetje van plaats verschuiven of veranderen. Maar dit vraagt inderdaad werk en tijd’. M.S. (Gent, België, 2017)

 

‘Jullie hebben de workshop samen prachtig begeleid, een mooie organische flow in een veilige bubbel. Jullie doen dit met zoveel liefde en warmte… daar heb ik weinig woorden voor, des te meer een goed gevoel. Ik ben heel dankbaar dat ik deel van de groep mocht uitmaken! Daarnaast ben ik dankbaar voor de ruimte die ik kreeg om op een diepere laag te werken. Laagje per laagje dieper. Je lichaam onthult dingen pas als je er klaar voor bent en in de workshop kon ik écht voelen hoe diep mijn moeder verankerd is in mijn lichaam. Het duurt even en dan komt de waarheid naar buiten: ‘Ik sta op mijn benen en jij op die van jou. Ik val en ik sta weer op. En mijn angst neem ik onder mijn arm mee.’ Iedere keer weer sta ik weer versteld hoe core-energetics je dichter bij je waarheid en in je kracht brengt. Dat raakt me nog steeds diep. (Kim)

 

Het was en is voor mij een heel intense ervaring. Bedankt voor de warmte en troost die ik bij jullie vond want het was schrikken dat de emoties zo vlug een loopje met me maakten… of positiever me uitnodigden om gezien te worden. Zo blij dat jullie er zo voor me waren. (Hanneke)

 

Jullie aanpak is echt vanuit het hart en jullie benaderen elkeen op zo’n individuele manier. Het lijkt me toch niet makkelijk om zo goed en vlug de juiste woorden te vinden voor elk van ons om ons net die stap te laten zetten waar we aan toe zijn. Toch zijn jullie daar steeds in geslaagd en zag ik iedereen verlicht en met inzicht voor verdere actie naar huis gaan. (HB)

 

De hele dag was gevuld met jullie warmte en vertrouwen waardoor alle individuele angsten die ik bij elkeen van ons toch voelde verminderden ook al bleef het toch spannend. (Liana)

 

Het heeft me tijd gekost in te zien dat ik hier niet alleen uit raak en het ok is om hulp te vragen. (PF)

 

Wat ik na vandaag vooral onthoud, is dat ons lichaam ons veel wil vertellen. Jullie geven ons de tools om hiernaar te leren luisteren en dit ook te durven. Daarnaast vormen jullie warmte en de steun van de groep een extra stimulans. (Marian)

Wil je meer informatie of aanmelden?

Dan kun je je hier aanmelden, mailen  of bel me (06 53 51 55 45) voor een vrijblijvend gesprek.

Schrijf je in en ontvang het gratis e-book!

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen