Simon & Core Energetica

Simon & Core Energetica

‘Het lichaam liegt niet’

Het lichaam liegt niet en daarom is het zo effectief om met Core energetica te werken met Marjolein. Met veel respect en steun, en toch direct en confronterend weet Marjolein me door pijnplekken te loodsen, waardoor opgehoopte spanning en trauma’s op kunnen lossen.

 

‘…alsof ik onzichtbaar was geworden en niet meer voluit kon leven’

 

Ik voelde mij gedeprimeerd en niet meer vrij, alsof ik onzichtbaar was geworden in plaats van voluit te leven en te genieten. Ik had veel pijn door heupoperaties en wist niet hoe ik weer mijn expressieve zelf kon ervaren en zijn. Door de therapiesessies kan ik vrij gemakkelijk zonder tussenkomst van het hoofd in contact komen met diepe lagen die vaak door het maken van geluid en door te huilen los komen.

 

‘Meer geaard en ontspannen’

 

Ik vind het enorm prettig dat je bij deze therapie niet gaat nadenken en praten, maar dat opgeslagen trauma’s zeer direct verwerkt kunnen worden. De oefeningen die dit bewerkstelligen zijn vaak intensief, waarna mijn lichaam altijd veel beter geaard en meer ontspannen aanvoelt. 

 

‘Het van binnen gaan voelen wat er echt is, was een eyeopener’

 

Het van binnen gaan voelen wat er echt is was voor mij een eyeopener en dit heeft gemaakt dat ik meer in contact ben met mijzelf, de mensen om mij heen en het hier en nu. Ik merk dat ik geduldiger ben en wat meer lichtheid kan ervaren. Ook heb ik compassie voor mijn eigenaardigheden gekregen, in plaats van mij continu negatief te beoordelen. 

 

Wil je meer praktijkverhalen over Core Energetica en praktijk Bellein lezen? Klik dan HIER.

Over de schrijver
Reactie plaatsen